“Банка Поштанска штедионица” АД Бањалука шири пословну мрежу - отворена нова агенција у Господској улици

ГС
“Банка Поштанска штедионица” АД Бањалука шири пословну мрежу - отворена нова агенција у Господској улици

БАЊАЛУКА - “Банка Поштанска штедионица” Бањалука као поуздан партнер континуирано улаже у унапређење пословне сарадње са клијентима, што потврђује и новоотворена пословница у бањалучкој Господској улици.

Поводом отварања нове пословнице у Бањалуци, чланица Управе Драгана Вујичић-Стефановић каже да су након успјешне власничке трансформације од стране “Банке Поштанске штедионице” Београд, прилагодили модел пословања у складу са моделом своје матичне банке, који је фокусиран на сегмент становништва, уз истовремену подршку јавном сектору као и малим и средњим предузећима.

- Пратећи пословни модел матичне банке, препознали смо значај адекватног позиционирања пословне мреже, те у складу са нашим слоганом “још ближе вама” ширењем пословне мреже настојимо да производе и услуге Банке приближимо и учинимо доступним клијентима који преферирају да банкарске послове обаве на традиционалан начин доласком у Банку.

Уважавајући стандарде банкарског пословања који произлазе из развоја дигиталних технологија, континуирано и ефикасно одговарамо прилагођавањем понуде Банке у области дигиталних сервиса, тако да клијенти уз удобности свог дома могу да “он-лине” аплицирају за наше производе, изврше плаћања, путем вибер-а редовно обавјештавамо клијенте о свим нашим погодностима, а при том не занемарујемо ни захтјеве наших клијената који с Банком желе да послују доласком у Банку. У понуди имамо широку палету производа и услуга, при чему бих издвојила “готовински кредит у 102 минуте” на који смо посебно поносни јер смо га креирали у знаку традиције наше матичне банке која ове године обиљежава 102 године постојања, повјерења и сигурности - рекла је Вујичић-Стефановић.

Она је додала да су њихови запослени на располагању да клијентима пруже све услуге уз висок квалитет и изузетно корисничко искуство.

- Позивамо Вас да нас посјетите, сада и на још једној локацији више, у којој смо прилагодили радно вријеме у складу са потребама наших клијената, те ће иста радити радним данима од осам до 18 часова, а суботом од осам до 13 часова. “Банка Поштанска штедионица” остаје досљедна и даље посвећена клијентима, даљем расту, стабилности и одговорном пословању - истакла је Вујичић-Стефановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана