Бањалучко Нектар пиво добило трофеј међународног квалитета

Агенције
Бањалучко Нектар пиво добило трофеј међународног квалитета

Бањалука - Бањалучко Нектар пиво је на свечаној додјели у Атини добило трофеј међународног квалитета, који је уједно и највеће признање за квалитет у избору Међународног института за одабир квалитета Монд Селекшн, преносе агенције.

Ова награда се додјељује производима који су три године заредом освојили златну медаљу за квалитет на међународном такмичењу Монд Селекшнн.

- Нова боца је за нас значила одлуку да понудимо најбољи могући производ. Одлука да Нектар пласирамо на тржиште у новој боци се показала као прави избор. Исказано задовољство наших купаца је превазишло сва наша очекивања, а ова награда нам је додатна мотивација, јер је квалитет, којем посвећујемо толико пажње, потврђен и у стручном међународном окружењу - рекла је менаџер за односе с јавношћу Бањалучке пиваре Милка Станивуковић.

У конкуренцији више од 2.500 производа из цијелог свијета, осим трофеја, Нектар пиво је добило и златну медаљу за квалитет.

Одлука о томе је услиједила након детаљне лабораторијске анализе и оцјене стручног жирија, који чине експерти из области пиварства и технологије ферментације, професионални дегустатори и хемичари те професори и предавачи на једном од најугледнијих свјетских института из области пиварства Институту Меруис.

Како је саопштено, пива су оцјењивана на основу окуса, мириса, изгледа, боје и још 15 параметара.

Међународни институт за селекцију квалитета из Брисела више од 50 година организује избор и оцјењивање свјетских брендова у седам категорија.

Бањалучка пивара је награђивана од 1984. године, од када је освојила укупно 11 златних, 11 сребрених и четири бронзане медаље, кристални куп и трофеј међународног квалитета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана