Бањалучка пивара производи за Индију

Ж. К.
Бањалучка пивара производи за Индију

Бањалука - "Бањалучка пивара" потписала је уговор за услужно пуњење лагер пива "хаппџ бџ тхирстџ" са компанијом из Индије "ЈМ Баџи гроуп".

То је највећа логистичка компанија у Индији са сједиштем у Мумбају, која ове године слави и 100 година постојања.

- Прије шест мјесеци смо почели развијати производ за нашег партнера из Индије и сада смо финализовали процес. Наши партнери имају велико искуство на индијском тржишту, а ми га посједујемо у производњи пива, тако да од удружених снага очекујемо изванредне резултате. Надамо се дугогодишњој и успјешној сарадњи, поготово када имамо у виду чињеницу да у Индији живи више до 1,2 милијарде становника, који представљају велики број потенцијалних потрошача - рекао је генерални директор "Бањалучке пиваре" Николас Пени.

У индијској компанији су истакли да сарадња са "Бањалучком пиваром" није случајна, већ је резултат помно спроведене анализе истраживања тржишта у оквиру које су тражили адекватног партнера.

- "Бањалучку пивару" смо изабрали јер квалитетом производње задовољава све наше захтјеве. Будућност ширења тржишта пива у Индији је свијетла, посебно када се има у виду да годишња потрошња по глави становника износи тек два литра, што је веома мало у односу на многе земље Европе, у којима премашује 100 литара - каже старији потпредсједник компаније "ЈМ Баџи гроуп" Рајниш Канделвал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана