Ауто-салон на точковима одушевио возаче

Милијана Латиновић
Ауто-салон на точковима одушевио возаче

Бањалука - Један од лидера у дистрибуцији резервних дијелова и опреме за аутомобиле на простору БиХ, компанија "Сим импекс", у сарадњи са француским партнером "Валео", представила је у Бањалуци најновији асортиман производа овог произвођача.

Љубитељи аутомобилизма из РС и БиХ у сриједу су имали прилику да виде "Велео Он Тоур Роадсхоњ", несвакидашњи ауто-салон у приколици камиона, који је у протеклих годину обишао више од 20 држава и привукао огромну пажњу у метрополама попут Лондона, Брисела, Копенхагена, Амстердама, Рима и Париза.

Извршни директор "Сим импекса" Раденко Станић рекао је да је ово јединствена прилика да са својим клијентима подијеле информације о новитетима из ауто-индустрије.

- Посјетиоци су имали прилику да виде презентације у демо камиону, гдје на интерактиван начин компанија "Валео" приказује свој асортиман, од безбједносних аспеката и разних сензора до ауто-пилота - рекао је Станић.

Истиче да је "Сим импекс" присутан у БиХ већ 17 година те да се у њиховој понуди налази више од 50.000 артикала, међу којима су и "Валео" брендови.

- Наша пословна политика јесте да се држимо квалитета по оптималној цијени, а наш програм за безбједну и удобну вожњу су дијелови за све аутомобиле, који вас потом сигурно неће оставити негдје на путу - додао је Станић.

Предузеће "Сим импекс" и његов француски партнер обрадовали су многе власнике аутомобила монтирањем нових "Валео" метлица за брисаче на њиховог лименог љубимца. Сви који су жељели могли су постати и дио "Сим импекс" програма лојалности те добити купоне уз које могу остварити попуст на куповину.

"Сим импекс" је све присутне обрадовао "коктелом" тамбурашког састава "Енџи" и Лукијана Ивановића.

"Валео"

Извршни директор "Сим импекса" Раденко Станић је истакао да је њихова партнерска кућа "Валео" један од свјетски признатих произвођача ауто-дијелова који су веома присутни у производњи нових аутомобила.

- Имају више од 80.000 запослених, више од 150 фабрика и двадесетак развојних центара - рекао је Станић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана