Aутлет у Инђији креће 22. марта

Глас Српске
Aутлет у Инђији креће 22. марта

ИНЂИЈA - Закупцима "Фешн парк аутлет центра" у Инђији уручени су кључеви продавница које ће почети да раде 22. марта, када је заказано свечано отварање.

Посјетиоцима ће у инђијском аутлету бити на располагању око 70 продавница познатих свјетских брендова, који ће се продавати по цијенама нижим од 30 до 80 одсто.

Кључеви су предати представницима компанија "Томи Хилфигер", "Делта спорт", "Беоспорт", "Фешн компани" и многих других фирми и заступника познатих свјетских брендова.

Предсједник Управног одбора "Фешн парк аутлет центра" Ђура Станић је казао да су водећи свјетски брендови показали изузетно интересовање да први пут на овим просторима продају робу у аутлет центру, изграђеном по међународним стандардима.
Тај центар је крајем године отворио и прве конкурсе за запослење, а комплетном реализацијом пројекта биће запослено више од 1.000 људи.

У децембру је на градилишту, које се налази непосредно уз аутопут Београд - Суботица, завршена прва фаза радова са 15.000 метара квадратних продајног простора, а у идуће двије године планирано је да простор буде проширен за још 5.000 квадрата. Планирано је да до краја 2016. буде изграђено додатних 10.000 метара квадратних.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана