Аура осигурање Бањалука: Нове услуге снага за још бржи раст

Марина Чигоја
Аура осигурање Бањалука: Нове услуге снага за још бржи раст

Бањалука - "Аура осигурање" Бањалука прославило је осам година успјешног рада у току којих је остварило запажене резултате у ауто-осигурању, а с обзиром на то да су однедавно власници дозволе и за остале видове неживотног осигурања из ове осигуравајуће куће најављују експанзију на тржишту осигурања РС.

Директор "Аура осигурања" Миодраг Чопрка истакао је да су за ову годину поставили три главна циља - добијање дозволе за све видове неживотног осигурања, завршетак зграде сједишта друштва и раст премије и добити.

- Сва три циља смо већ остварили и са поносом прослављамо овај дан и обиљежавамо завршетак зграде. Посебно смо поносни, јер смо све остварили из сопствених средстава и са властитим ресурсима - нагласио је Чопрка.

Истакао је да "Аура осигурање" од оснивања биљежи константан раст, што показује проширење продајне мреже, раст премије и добити и повећање капитала друштва.

- Данас свако може да говори да је најбољи или најперспективнији без чврстог покрића, међутим, иза нас стоје резултати. То су константан раст премије и добити и највиша стопа ријешених одштетних захтјева и измирење свих обавеза. На бази досадашњег развоја очекујемо да ћемо остварити велики раст - нагласио је Чопрка наводећи да резултати нису остали незапажени ни на међународном плану, што потврђује и потписани уговор са адвокатском канцеларијом "БЕЦС" из Нирнберга о заступању права осигураника "Аура осигурања" у земљама ЕУ.

Говорећи о новим видовима неживотног осигурања за које су добили дозволу, Чопрка је рекао да ће се првенствено базирати на осигурање имовине индустрије и имовине становништва од пожара и осталих непогода, али и на осигурање од незгоде и "каско" осигурање.

- Сада ћемо нашим клијентима моћи понудити све врсте неживотног осигурања, што ће повећати квалитет наше услуге. Није било једноставно само на бази осигурања од ауто-одговорности остварити ове резултате. Због тога очекујемо још већи успјех у наредном периоду - каже Чопрка.

Руководилац продаје у "Аура осигурању" Анђелко Атељевић истакао је да планирају проширење продајне мреже посебно у ФБиХ на чијем су тржишту присутни тек годину и само у највећим регионалним центрима. Из "Аура осигурања" су најавили и маркетиншку кампању с циљем промоције нових производа.

"Аура осигурање" је основано 2007. године са сједиштем у РС, а тренутно има 19 продајних мјеста и запошљава више од 70 радника.

Признања

"Аура осигурање" одало је признање радницима који су се посебно истакли не само по оствареној премији, него и по односу према осигуравајућем друштву и давању доприноса за његов развој. Признања су добили регионални координатори за регион Приједор и Добој Никица Марјановић и Синиша Липић, који су у овој години остварили раст премије за више од 100 одсто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана