Атос банкa са најмлађима обиљежила Свјетски дан штедње

ГС
Атос банкa са најмлађима обиљежила Свјетски дан штедње

БАЊАЛУКА - Обиљежавајући Свјетски дан штедње Атос банка а.д. Бањалука је ове године угостила ученике четвртог и петог разреда Основне школе „Никола Тесла”, за које је организован Дан отворених врата у оквиру којег су се кроз занимљиве приче упознали са радом и начином функционисања банке.

Кроз њихову забавну банкарску руту испред Атос банке а.д. Бањалука водила их је руководилац Филијале Бањалука Весна Рачић у пратњи Службе маркетинга и комуникација ове банке.  

-За нас као банку Свјетски дан штедње је веома важан, а овај пут смо домаћини ученицима четвртог и петог разреда Основне школе „Никола Тесла”, који су имали прилику да се кроз забавне приче прилагођене њиховом узрасту упознају са важностима штедње. Дјеца од малих ногу треба да уче о вриједности новца и њиховом паметном управљању, а Атос банка настоји да на овај начин, кроз занимљиве поруке стимулише дјецу и помогне им да развију навику штедње - изјавила је овим поводом портпарол ове банке Каролина Каралић.

Атос банка а.д. Бањалука Свјетски дан штедње посветила је најмлађим штедишама који су наша будућност и који су се уз дружење са запосленима забавили и изразили радост због чињенице да су имали прилику да се упознају са радом Банке, а овим поводом ученици су добили и пригодне поклоне.

Све информације о штедним производима Атос банке а.д. Бања Лука можете пронаћи на званичној интернет страници банке www.atosbank.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана