Atos Bank и компанија „Нестро петрол“ вас награђују

ГС
Atos Bank и компанија „Нестро петрол“ вас награђују

БАЊАЛУКА - Atos Bank а.д. Бањалука у сарадњи са компанијом “Нестро петрол” а.д. Бањалука награђује клијенте са значајним попустом.

-Наиме, сви корисници Mastercard картица наше Банке остварују попуст од 0,20 КМ по литри погонског горива у периоду од 15. јул – 15. октобар 2023. године, дакле три мјесеца колико ће ова промотивна кампања и трајати –кажу у Atos банци.

Mastercard картице Atos банке са којима можете остварити попуст су Mastercard Standard Debit, Mastercard Standard Credit и Mastercard Gold Credit.

-Уз ову примамљиву љетну погодност, имате могућност да на бензинским пумпама “Нестро петрола” а.д. Бањалука на територији БиХ у наредна три мјесеца, плаћањем Mastercard® картицама Atos банке остварите попуст, а на овај начин и кроз ову промотивну кампању са компанијом “Нестро петрол” а.д. Бањалука желимо да током љетних мјесеци наградимо наше вјерне клијенте – истакли су у овој банци.

Поврат новцa биће извршен у року од три дана од извршеног плаћања Mastercard картицом Atos банке на исти рачун са ког је извршено плаћање горива.

Више информација о овој промотивној кампањи, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на веб страници https://atosbank.ba/, у најближој пословници банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана