Аплицирајте онлајн за орочену штедњу у UniCredit Bank Бањалука по посебним условима и оставите нека расте

ГС
Аплицирајте онлајн за орочену штедњу у UniCredit Bank Бањалука по посебним условима и оставите нека расте

БАЊАЛУКА - Са фокусом на унапређење дигиталних услуга и поједностављење свакодневне комуникације и пословања с клијентима, UniCredit Bank Бањалука припремила је посебне погодности за сва заинтересована физичка лица која до 31. августа ове године аплицирају онлајн за орочену штедњу, уз додатно до 0,5 процентних поена на редовну каматну стопу.

Под слоганом „Оставите нека расте“, лансирана је и маркетиншка кампања која за циљ има промоцију посебне понуде каматних стопа на орочену штедњу, коју је банка припремила за постојеће и нове клијенте, за нове депозите, ако су за исту аплицирали путем веб странице Банке   www.unicreditbank-bl.ba.

-Уколико за орочење аплицирате у периоду трајања посебне понуде, онлајн висина каматне стопе, по истеку орочења, биће обрачуната уз додатних до 0,5 процентних поена у односу на редовну каматну стопу. Такође, вођење штедног рачуна, у наведеном периоду, је без накнаде. Орочена штедња је један од најбољих и најбезбједнијих начина да новац буде на сигурном и да на њега имате додатни принос, за разлику од штедње код куће, која носи ризик губитка новца, уз изазов да се посегне за уштеђевином када је она на дохват руке. Важно је да сви заједно његујемо културу штедње и да је не посматрамо као одрицање, већ као корисну навику која ће нам омогућити испуњење већих или мањих будућих циљева, од љетовања или дуго жељеног путовања до обезбјеђивања школарине за дјецу - изјавио је Жељко Кишић, члан Управе UniCredit Bank Бањалука задужен за подручје малопродаје и корпоративно банкарство.

КАКО АПЛИЦИРАТИ? Посјетите веб страницу:   www.unicreditbank-bl.ba и аплицирајте путем web prijave- брзо и једноставно у свега неколико кликова.

Више информација о посебној понуди орочене штедње за онлајн апликације, као и осталим производима и услугама Банке, сви заинтересовани могу пронаћи на веб страници Банке, у најближој филијали Банке, као и бесплатним позивом УниЦредит Контакт центра на број 080 051 051.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана