Адико банка покренулa квиз "Кухиње свијета", награде до 1.000 КМ

ГС
Адико банка покренулa квиз "Кухиње свијета", награде до 1.000 КМ

БАЊАЛУКА - Адико банка Бањалука покренула је наградни Адико квиз "Кухиње свијета", који је могуће одиграти до 26. априла, те освојити до 1.000 КМ.

Учесник квиза који одговори тачно на највише постављених питања у најкраћем периоду освојиће поклон-бон од 1.000 КМ који се може искористити за куповину робе и услуге на порталу "Е-купи" (ekupi.ba), саопштено је из Адико банке Бањалука.

Преосталих пет атрактивих награда су поклон-бонови "е-купи" у вриједности од 800, 600, 500, 400 и 300 КМ, а освојиће их учесници који постигну преосталих пет најбољих резултата у најкраћем времену, док је укупан могући број учешћа за сваког појединца пет.

 

Учесници који, након првог играња квиза, подијеле пост Адико квиза на свом "Фејсбук" профилу, за сваког додатног пријатеља који одигра квиз кликом на линк његовог или њеног "Фејсбук" поста добиће још једну прилику да одиграју Адико квиз знања и постигну још бољи резултат - укупно још четири пута.

- Сви они који познају свјетску, али и домаћу кухињу, сада могу да тестирају своје знање, забаве се и притом освоје једну од шест вриједних награда - наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана