Аддико банка - ново име за нову стратегију

Срна
Аддико банка - ново име за нову стратегију

Бањалука - Хипо Група Алпе Адриа од понедјељка, 11. јула, пословаће под новим брендом - Аддико банка, саопштено је из Хипо банке.

Нови бренд одражава нову пословну стратегију Банке и њену јединствену позицију, али првенствено и највише од свега њену посвећеност увођењу новог начина пословања које ће бити потпуно јасно, једноставно и директно.


Аддико банка сматра да се банка мора више приближити клијентима и ослушнути њихове потребе и управо то ће и учинити тако што ће смањити број производа у понуди да би клијентима олакшала избор. У ту сврху ће и смањити обим неопходних формулара да би могла много брже и једноставније наћи право рјешење за клијента.

До би то постигла, Аддико банка ће се придржавати три главна начела јасног и једноставног банкарског пословања, а то су: фокус на битним стварима, ефикасно дјеловање и једноставна комуникација, чиме ће створити квалитетну понуду производа и услуга, ефикасне процедуре и процесе и једноставну комуникацију засновану на приступу оријентисаном на клијента.

"Нећемо нови бренд посматрати као крај пројекта ребрендирања, него као почетак узбудљивог путовања и побољшања наших услуга, кредитних процеса, главних финансијских показатеља, јачања дигиталног банкарства, те изградње нове, фокусираније, ефикасније и једноставније банке - наше банке и банке за наше клијенте", поручио је предсједник управе Аддико банке Улрих Кисинг.

Предсједник управе Хипо Алпе Адриа банке Бањалука Драган Ковачевић каже да су направљени први кораци и дефинисани приступи којима ће пословање с клијентима бити много јасније, једноставније и директније.

У БиХ процес ребрендирања биће завршен 31. октобра и од тог датума мрежа двије Хипо банке у БиХ, која броји 73 пословне јединице, пословаће под новим именом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана