Addiko банка Бањалука: Почиње нова сезона Addiko SME Академије, партнер пројекта и ове године је ЕБРД

ГС
Addiko банка Бањалука: Почиње нова сезона Addiko SME Академије, партнер пројекта и ове године је ЕБРД

Addiko банка Бањалука и Addiko банка Сарајево и ове године организују заједничку Addiko SME академију у градовима широм БиХ. Пријаве су могуће до 23. аугуста ове године.

Представници малих и средњих предузећа из цијеле Босне и Херцеговине имаће прилику да учествују у серији интерактивних радионица и обука које ће водити стручни консултанти, с циљем развоја вјештина и знања у различитим областима пословања.

Addiko SME Академија почиње 10. септембра и одржаће се у пет градова: Бањалука, Бијељина, Сарајево, Мостар и Тузла, а прилику за учешће у програму који ће бити у потпуности бесплатан ће добити више од стотину предузетника. Подршку пројекту и ове године ће пружити Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) и Европска унија, како би на овај начин утицали на развој предузетништва у Босни и Херцеговини, с посебним фокусом на менаџере нове генерације као и оснаживање учешћа жена на руководећим позицијама. Поред квалитетног едукативног садржаја радионица, учесници ће имати прилику за међусобно умрежавање као и изградњу платформе за размјену знања. 

„Живимо у времену интезивне трансформације пословања, тако да је вођење компанија данас значајно већи изазов него у претходним годинама. Како пратити трендове, који сегмент пословања не смијемо занемарити, јесмо ли спремни за модерне праксе које убрзано стижу у БиХ? Већ трећу годину за редом, Addiko SME академија је најбољи одговор за наше клијенте, јер ће, кроз пажљиво осмишљене радионице и предавања, праћене умрежавањем, унаприједити своја знања и вјештине, те спремно одговорити свим изазовима који их очекују. И не само то – нова знања која стекну ће им омогућити да успјешније позиционирају своје компаније, те њихове производе и услуге у будућности“, истакао је Срђан Кондић, предсједник Управе Addiko банке Бањалука.

Од почетка септембра, учесници ће имати прилику да се едукују из области комуникација, интерног предузетништва и иновација, разумијевања финансијских концепата и важности ЕСГ концепта, као и управљања продајом. 

Сви представници малих и средњих предузећа на овогодишњу Addiko SME Академију могу се пријавити онлине путем ЛИНКА, гдје се могу детаљније информисати о пројекту. Процес селекције пријављених кандидата ће вршити стручни консултанти и предавачи одабрани од стране представника Addiko банака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана