Addiko банка Бањалука најпожељнији послодавац у финансијском сектору Републике Српске

ГС
Addiko банка Бањалука најпожељнији послодавац у финансијском сектору Републике Српске

БАЊАЛУКА - Addiko банка а.д. Бањалука освојила је престижно признање Најпожељнијег послодавца у финансијском сектору на овогодишњем избору „Најпожељнији послодавац у БиХ” који организује Колектив д.о.о. – Посао.ба већ 16. годину за редом.

На основу мишљења испитаника, Addiko је међу три најпожељнија послодавца у финансијском сектору на нивоу Босне и Херцеговине, односно, најпожељнији послодавац у финансијском сектору Републике Српске.

-Хвала нашим запосленима и клијентима који су гласали и што су Addiko банку Бањалука позиционирали као једну од најпожељнијих банака послодаваца у БиХ. Addiko банка Бањалука тренутно броји 351 запосленог и кроз нашу wellbeing стратегију константно мислимо на задовољство и сигурност сваког члана Addiko тима. Желимо да сваки појединац има позитивно радно искуство и да управо у Addiku оствари лични развој - изјавио је предсједник Управе Addiko банке а.д. Бањалука Срђан Кондић, који је додао да је награда Најпожељнији послодавац потврда да је employer и employeе стратегија Addiko банке успјешна, што је и мотивација за још посвећенији приступ запосленима, без којих нема ни задовољних клијената банке.

Истраживање је реализовано путем портала Мојпосао.ба и ове године обухватило је 420 компанија из Босне и Херцеговине.

Током истраживања је прикупљено више од 250.000 гласова, а највећи број испитаника, 80 одсто њих је запослено. Гласачи су се изјаснили да су се са радом и приступом компанија за које су гласали упознали личним ангажманом или информацијом од стране запослених.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана