9 корака до зараде на свjетским берзама VIDEO

Агенције
9 корака до зараде на свjетским берзама VIDEO

Да ли сте знали да је готово једна четвртина свjетских милијардера, своје богатство направила управо тргујући на светским берзама? Најпознатији примjер је Џорџ Сорош, који је у само једном дану зарадио готово 2 милијарде долара тргујући британском фунтом.

Међутим, уколико желите брзо да зарадите велику количину новца, онда трговање на свjетским берзама није ријешење, осим уколико нисте спремни да више ризикујете.

Али ако желите да остварите стабилан и константан прилив у свој буџет, а да вам при томе за то није потребно пуно радно вријеме, онда ово може бити за вас.

Уз правилну стратегију трговања и придржавајући се 9 корака који су наведени у овој е-књизи, моћићете да остварите константан прилив тргујући на свјетским берзама.

Свој бесплатни примјерак ове е-књиге, која садржи 9 корака за профитабилно трговање, можете преузети овдје.

 

FXLider има сарадњу са Fortrade Limited – компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority) под лиценцом број 609970.

Упозорење о ризику и одрицање од одговорности

Уговори за разлику у цијени (CFD) представљају производе који се ослањају на финансијски левериџ и носе висок ниво ризика за Ваш капитал јер цијене могу брзо да постану неповољне за Вас. Губици могу да премаше Ваше депозите и од Вас би се могло захтијевати да извршите додатне уплате. Ови производи можда неће бити прикладни за све клијенте и због тога морате бити сигурни да сте разумијели ризике, а потражите и независан савијет. Овај материјал не представља понуду, тражење нити трансакцију у погледу било ког финансијског инструмента. FXLider не прихвата никакву одговорност за било какву употребу ових коментара нити за посљедице које из тога могу да проистекну. Не даје се никакво увјеравање нити гаранција за тачност или потпуност ових података. Слиједствено томе, свако лице које поступи према њима, чини то у потпуности на сопствени ризик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана