Zvijezda telenovele „Kasandra“ ponovo u Srbiji

B92
Zvijezda telenovele „Kasandra“ ponovo u Srbiji

BEOGRAD – Korajma Tores, čuvena Kasandra, stigla je sinoć u Beograd.

Letom iz Bogote, glavnog grada Kolumbije, preko Pariza, oko 22.50 sletjela je na beogradski aerodrom, gdje su je dočekale brojne medijske ekipe.

Tokom leta iz Bogote, Korajma je na svom Instagram nalogu najavila dolazak u Beograd i time potvrdila da će učestvovati u seriji „Igra sudbine“.

Serija, koja sada broji više od 1.180 emitovanih epizoda, uvijek je u vrhu gledanosti, a čuvena Kasandra doprinijeće još većem broju gledalaca.

Glumica je istakla da joj je drago što je stigla u Srbiju.

Korajma Tores stekla je veliku popularnost u Srbiji tokom 90-ih godina prošlog vijeka, kada se emitovala telenovela Kasandra u kojoj je igrala glavnu ulogu. Događanja iz serije mnogi su toliko primili k srcu da su tugovali i pisali pisma i peticije da se lik Kasandre oslobodi iz zatvora.

Ona je posjetila Srbiju 1997. godine i navela je da je nakon toga počela da sluša i srpsku muziku i gleda naše filmove.

„Dolazi nam koleginica i to je baš dobar potez,“ rekla je glumica Sandra Bugarski, koja tumači lik Pančete u „Igri sudbine“.

„Igra sudbine“ je najgledanija domaća serija posljednjih godina, a snimljeno je više od 1.000 epizoda, dok sada počinje i nova sezona pod nazivom „Tajne prošlosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana