Karleuša obara rekorde

Kurir
Karleuša obara rekorde

KRALjEVO – Pop pjevačica Jelena Karleuša sinoć je, 22. septembra, u Kraljevu priredila spektakularan koncert, a privukla je desetine hiljada obožavalaca.

Regionalna muzička zvijezda se za ovu priliku specijalno potrudila, te je odabrala nesvakidašnji scenski kostim i još jednom pokazala zašto važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti.

Njeno pojavljivanje izazvalo je pravu euforiju među brojnom publikom koja je nestrpljivo iščekivala početak spektakla, a Jelena je oborila rekord posjete u Kraljevu.

Fanovi, ne samo iz Kraljeva, već i iz okolnih gradova, uživali su u hitovima mega zvijezde, koja je kao po običaju napravila haos na sceni svojim izgledom i performansom. Njeni vjerni obožavaoci kojih je bilo u velikom broju, pomno su pratili svaki divin pokret na sceni i s njom u glas pjevali svaki stih, a Jelena je, kako to obično biva, oborila rekord posjete.

Podsjetimo, nakon što je Karleuša osvojila svijet mode tokom nedjelje mode u Parizu, ostvarila je još jedan značajan uspjeh, kada se nedavno pojavila na najpoznatijoj filmskoj platformi Netflix! Poznato je da je Jelena stekla bliska prijateljstva sa mnogim svjetskim zvijezdama, a jedna od njih je i model Đorđina Rodrigez, supruga fudbalera Kristijana Ronalda.

U jednoj sceni Đorđina hvali kreaciju pjevačice, ističući da je oduševljena njenim talentom i ukusom. Upravo to je dokaz zašto Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih i najstilizovanijih ličnosti na Balkanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana