Žena posvađala reprezentativce

Glas Srpske
Žena posvađala reprezentativce

Mnogo je priče bilo u vezi sa sukobima njih dvojice, ispredane su različite teorije, a u pozadini svega stoji žena. Makar tako tvrdi bivši ljekar reprezentacije Žan Pjer Pakle.

Mnogi su smatrali da je Frank Riberi počeo da potkopava pozicije Joana Gurkufa jer se mnogo razlikuju i jer doskorašnji fudbaler Bordoa sa visine gleda na Arape i Afrikance u timu. Naravno, Riberija posmatra kao Arapina s obzirom na to da dolazi iz Marselja i da je primio islam. Međutim, ništa od toga, Pakle kaže da je u pitanju ljubomora. Poslije onoga što se desilo sa maloljetnom prostitutkom Riberi je sačuvao brak, ali se njegova žena Vahiba na sve načine trudila da mu zagorča život. Koketirala je sa Gurkufom, što je naišlo na zgražavanje većine igrača.

- Gurkuf nema djevojku i on je sam došao na prve pripreme u Tinje. Vahiba ga nije ispuštala iz vida i na sve načine je to Riberiju stavljala do znanja. On je poludio - napisao je Pakle.

Riberijeva gospođa se otvoreno nabacivala Gurkufu.

- Zbog čega sjediš sam? Ja ću ti praviti društvo... - rekla je Vahiba fudbaleru u restoranu kada je novi igrač Liona sjedio sam za vrijeme ručka u kampu "trikolora".

Riberi ima jak uticaj u ekipi, pa je većina bojkotovala Gurkufa, a tražili su i da ne igra poslije prvog meča. Međutim, najgore od svega je to što je on ostao hladan na Vahibino udvaranje i nije mu bilo jasno zbog čega ga Riberi ignoriše na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana