Zec na stazi, kornjača u krevetu

Glas Srpske
Zec na stazi, kornjača u krevetu

Jamajčanin Usein Bolt je na mukama. Odavno je poznato koliko brzo može da trči, a sada se spominje kao veliki "sporać" u seksu.

Ako, to je možda, opet, dobro. Naime, jedna, zgodna konobarica iz istočnog Londona zaljubljena je u najveću zvijezdu svjetske atletike, sa kojim je u "vezi" bila 30 dana. Rebeka Pasli (23) boravila je na mitingu u Kristal Palasu, a njena pojava nije prošla nezapažena i Boltov menadžer pozvao je da im se pridruži na zabavi u Vest Hemu. Bila je svečani gost u Boltovoj limuzini, a svjetski rekorder je vrlo brzo uspostavio kontakt sa atraktivnom Britankom i rekao joj: Ti si moja!

- Nije se šalio. Bio je pravi gospodin. Plesali smo cijelu noć - otkrila je seksi konobarica, koja je u januaru provela cijeli mjesec na Jamajci sa najbržim čovjekom svijeta. Poslije toga uslijedio je kraj njenih snova.

- Slomio mi je srce. On je najbolji ljubavnik kojeg sam ikada imala. Usein je možda brz na stazi, ali je u krevetu jako spor. Zna kako da zadovolji ženu - rekla je razočarana Rebeka, čijoj su vezi presudile ljubomorne Jamajčanke.

- Brojne djevojke na Jamajci su u medijima tvrdile da su u vezi s Boltom. On mi je rekao da su sve to gluposti, ali to je imalo negativan učinak na našu vezu. Gledale su me kao stranca koji je došao da otme "njihovog čovjeka". Gdje god sam bila, žene su mi "zabijale nož" u leđa. Poslije toga nisam se čula s Useinom 30 dana i naša veza je pukla - zaključila je Rebeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana