Zašto holivudske zvijezde izbjegavaju ovaj hotel?

Agencije
Zašto holivudske zvijezde izbjegavaju ovaj hotel?

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan samo je jedna u nizu poznatih ličnosti koja je izrazila protest protiv čuvenog hotela "Beverli Hils" u Los Anđelesu.

Naime, hotel je već posljednjih par mjeseci prazan pošto je njegov vlasnik Sultan od Bruneja Hasanal Bolkija uveo šerijatski zakon u svojoj državi po kom se homoseksualci kamenuju do smrti. Ovo je izuzetno pogodilo Holivud, pa su tako redovni gosti počeli da izbjegavaju čuveni hotel.

Iz tih razloga Kim je na svom blogu napisala da protest zbog odluka vlasnika hotela ne smije da utiče na rad hotela u kojem je provela neke od najljepših trenutaka svog života.

Kako kaže, iako su akcije Sultana protivne svemu u šta ona vjeruje, osoblje hotela koje poznaje otkako je bila mala djevojčica ne smije da ispašta.

"Sultanu koji ima 20 milijardi dolara naš protest neće napraviti neki gubitak. Našim izbjegavanjem najviše je pogođeno osoblje koje tu radi otkako sam ja bila mala djevojčica", kaže Kim koja je i sama otkazala djevojačko veče u ovom hotelu prije mjesec dana. Priznala je da je prenaglila s odlukom.

"Ne treba da kažnjavamo osoblje koje vredno radi. To je hotel u koji sam još kao mala djevojčica dolazila da jedem kolače s tatom", napisala je.

Rasel Krou je takođe rekao da podržava protest, ali ne i izbjegavanje hotela koji ima tradiciju dugu 102 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana