Vlasnica najvećih grudi na svijetu: Plastično je fantastično

Agencije
Vlasnica najvećih grudi na svijetu: Plastično je fantastično

Model iz Majamija i majka šestoro djece Lejsi Vild, koja je ujedno i vlasica najvećih grudi na svijetu odlučna je u namjeri da se pretvori u živu ljudsku verziju Barbike.

Četrdesetšestogodišnja Lejsi je već imala 36 estetskih zahvata u namjeri da dostigne veću zadnjicu i tanji struk. Osim tijela fokusirala se i na lice jer, kako kaže želi tanji nos i šire oči.

"Želim da budem odrasla Barbika u potpunosti", rekla je zvijezda šoua „My Stragne Addiction" - „Znam da sam jedan od najesktremnijih zavisnika od plastične hirurgije, ali želim da nastavim da pomeram granice"

Posljednja u nizu operacija trajala je šest sati, a tom prilikom liposukcijom su uklonjene masne naslage sa njenog stomaka, leđa, ruku i nogu, koje se ubrizgalo u njenu zadnjicu.

"Želim još veće grudi i zadnjicu. Mislim da nikada neću stati. Plastično je fantastično!"

Njena figura kao iz crtanog filma svakako privlači poglede, ali težina njenih grudi nije zanemarljiva. Naime, njene grudi su teške oko 10 kilograma što znači da mora da ih podupire jastucima dok vozi, jedva trči, a pri kuvanju koristi zadnje ringle na šporetu kako ih ne bi ispekla.

"Ponosna sam na svoj izgled. Nisam opsjednuta samo grudima već čitavim izgledom. U konstantnoj sam potrazi sa savršenim tijelom", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana