Vjerili se Marija Šarapova i Saša Vujačić

Glas Srpske
Vjerili se Marija Šarapova i Saša Vujačić

Košarkaš iz Slovenije Saša Vujačić, koji igra u Los Anđeles Lejkersima, izjavio je da se vjerio sa ruskom teniskom zvijezdom Marijom Šarapovom.

- Vjerili smo se i zaista smo srećni. To je dobro jer sada možemo da se koncentrišemo na druge stvari - rekao je Vujačić. Saša je naveo i da je Šarapovu zaprosio na prvu godišnjicu dana kad su se upoznali.

- To je vjerovatno starinski manir. Morao sam to da učinim kao džentlmen - kazao je Vujačić.

Košarkaš je dodao da još nisu odredili datum vjenčanja, a i agent trostruke pobjednice grend slem turnira, Šarapove potvrdio je ovu vijest. Navodno je košarkaš u svom stanu na Menhetn Biču zaprosio lijepu teniserku, a kako su objavili američki tabloidi, na vjereničkom prstenu se nalazi dijamant na kojem će Mariji pozavidjeti mnoge žene. Pošto je Šarapova odgovorila sa "da", par je priredio roštiljsku zabavu za prijatelje. Par je u javnosti posljednji put zajedno viđen u novembru prošle godine, pa su mnogi sumnjali da se njihova veza raspala. Ipak, najnovije informacije otklonile su svaku sumnju, a izgleda da je košarkaško-teniserski par spretan u skrivanju od novinara. Saša se trenutno oporavlja od potresa mozga i ne igra za svoj klub, dok je teniska princeza za ovogodišnju dodjelu WTA nagrada nominovana u pet kategorija. Nominovana je za omiljenu teniserku po broju fanova, najbolje odučenu teniserku na terenu i van njega, najdramatičniji gest, te za najveću humanitarku među teniserkama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana