Vjenčali se Kim Kardašijan i Kanje Vest

Agencije
Vjenčali se Kim Kardašijan i Kanje Vest

Poznati par Kim Kardašijan i Kanje Vest vjenčali su se u firentinskom zamku Belvedere, a počasni gosti koji su nastupali bili su Andrea Bočeli i Džon Ledžend.

Sudbonosno da izgovori su u subotu, a samo dan pred vjenčanje na probnoj večeri Kanje je iznenadio svoju buduću suprugu nastupom Lane Del Rej.

Vjenčanica koju je Kim nosila kreirao je Rikardo Tisci, kreativni direktor modne kuće "Živanši". Ova kuća je takođe pripremila i jednu haljinicu za njenu kćerku Nort, dok je i mladoženja nosio odijelo sa njihovim potpisom.

Kimine djeveruše bile su njene sestre Kortni, Kloi, Kendal i Kajli koje su nosile četiri bijele i različite haljine.

Tokom ceremonije italijanski operski pjevač Andrea Bočeli otpjevao je nekoliko svojih pjesama uključujući i "Con te Partiro". Nekoliko sati poslije toga atmosfera se zagrijala, pa je i Džon Ledžend izašao na scenu i zabavio goste. Na vjenčanju se nisu pojavili Džej Zi i Bijonse. Ipak, mnogi su se iznenadili što ceremoniji nije prisustvovao Robert Kardašijan, mlađi brat Kim Kardašijan. Izostanak Roba Kardašijana šokirao je mnoge, a kako mediji kažu mlađi brat nije želio da prisustvuje "šaradi".

- Robu je odvratno što Kim i Kanje prikazuju bogatstvo, odjeću i ljepotu i sve je to nazvao površnošću. S druge strane, Kim je poludjela što Rob nije ni gram smršao u prethodnih nekoliko mjeseci. Rob misli da je Kim stalo samo do njegovog pojavljivanja zbog fotografija a ne zbog njega samog, zbog čega joj je olakšao i sam odustao - navodi blizak izvor.

Ipak,  mnogima je na ovoj proslavi bilo fenomenalno.

- Kim i Kanje. Zaista sam srećan što sam ovdje među ovim divnim ljudima koji slave vašu ljubav - rekao je Džon Ledžend da bi se gosti iz publike našalili i pitali ga da li misli na Kanjeove bivše.

On je kroz smijeh odgovorio da je viđao Kanjea sa drugim ženama, ali da nikada nije vidio da nekoga voli onoliko koliko voli Kim.

- On je bio zaljubljen u tebe čak i prije nego što je bio sa tobom. Srećan sam zbog vas - kazao je Ledžend.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana