Srpkinja među svjetskim kraljicama stila

Agencije
Srpkinja među svjetskim kraljicama stila

Srpska blogerka Jelena Višnjić našla se na listi najbolje obučenih žena na svijetu, što je odluka urednika čuvenog američkog modnog magazina "Veniti fer".

Jelena je već poznato lice u svijetu mode, pojavljivala se na stranicama italijanskog izdanja "Voga", a bila je zaštitno lice više kozmetičkih i modnih kompanija. Do uspjeha je došla preko svog bloga "Diotima".

- Zahvaljujući blogu imala sam nevjerovatne prilike da upoznam ljude i čujem priče za koje ne bih čula da sam ostala samo na nivou "Fejsbuka" - kaže Višnjićeva.

Njena modna avantura počela je još na fakultetu kada su se koleginice neprestano divile njenom daru da nađe jeftine, a trendi odjevne komade. Upravo zato odlučila je da otvori blog koji će predstavljati njen mali savjetodavni kutak.

Kvalitet modnog bloga Jelene Višnjić prepoznao je popularni magazin "Veniti fer", koji je više puta postavljao njene fotografije na naslovnu stranu svog sajta nazivajući je najbolje obučenom Srpkinjom.

- Iz "Veniti fera" su mi rekli da sam izabrana zbog držanja i zanimljive kombinacije. Fotografiju koja se našla u ovom časopisu je napravila moja mama, pa je ovaj uspeh kombinacije njene ljubavi prema fotografiji i moje ljubavi prema modi - kaže Jelena.

Nastavila je da niže uspjehe, pa je dobila i svoju prvu naslovnu stranu za magazin "Plezir". Srpska modna blogerka, osim mode, ima još jednu strast, a to je fotografija.

- Sve što radim, radim kako bih se unapredila, što je i poruka bloga - kaže Višnjićeva i dodaje da nikada ne dijeli modne savjete, već inspiriše žene da sopstvene ideje sprovedu u djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana