Srpkinja koja je za samo šest mjeseci postala svjetski top model

24sata.rs
Srpkinja koja je za samo šest mjeseci postala svjetski top model

Dok je šetala psa Sremskom Mitrovicom, Aleksandra Anja Sević nije ni sanjala da će za samo šest mjeseci postati jedan od najtraženijih svjetskih modela. Tada je imala deset kilograma više nego danas.

U januaru ove godine poznata srpska manekenka Agneta Azirović bila je u posjeti svojim rođacima u Sremskoj Mitrovici i dok je šetala, ugledala je prelijepu djevojku kako šeta svog psa. Prišla joj je i pitala je da li želi da se bavi modelingom. Anja je zbunjeno odgovorila da bi voljela, ali da smatra da nije za to jer je u tom trenutku imala oko 10 kilograma više nego danas.

Uz pomoć Agnete i agencije Crystal Model uspijela je da za nepuna dva mjeseca sa 62 spadne na 52 kilogram. Redovno je i naporno trenirala i jela je mnogo ribe i povrća. Odmah se otisnula u svjetske prestonice mode, a do sada je radila revije za Womas Secret, Roberta Kavalija, naslovnice magazina Elle, Harpers Bazaar, Marie Claire.

"Imam 22 godine i zaista nikada nisam pomišljala da ću ikada početi da radim kao model, a kamoli da ću postići neke veće uspehe. Sve se desilo jako brzo i neočekivano, smatram da je to sve sudbina. Uspešno završavam treću godinu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu sa desetkom i čim završim sledeće nedelje još jedan ispit, odlazim u Španiju gde me čekaju novi angažmani"- rekla je Anja za "24 sata".

U međuvremenu njen pas kog je imala 12 godina je uginuo i ona je oko butine istetovirala njegovu ogrlicu, što joj je postao zaštitni znak među svjetskim dizajnerima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana