Šokantna ispovijest Vanese Vilijams

Agencije
Šokantna ispovijest Vanese Vilijams

Američka glumica Vanesa Vilijams prvi put je govorila o tome kako je bila zlostavljana sa samo deset godina od strane jedne žene i kako je to kasnije uticalo na njen seksualni život.

Vanesa je u Oprinoj emisiji govorila o traumatičnom letu pred peti razred osnovne škole kada ju je mnogo starija „kul" djevojka oralno zadovoljila dok je boravila u kući porodičnih prijatelja u Kaliforniji.

Kako kaže, iako nije znala šta je snašlo shvatala je da se dešava nešto "što nije trebalo da se desi". Naime, ćerka njihovih porodičnih prijatelja se jedne noći iskrala i došla u njenu sobu, te je probudila sa čudnim zahtjevom.

Iako sa deset godina nije mogla da razumije šta se dešavalo sjeća se da joj je prijalo. Ipak, posljedice ove situacije osjetila je godinama kasnije.

"Ovaj događaj je u meni probudio seksualnost u godinama kada nije bilo vrijeme za to. Sramota me je godinama proganjala. I dan danas mi je žao što nisam dobila priliku da mi prvo seksualno iskustvo bude sa muškarcem u kasnijim godinama"

Vanesa je rekla da roditeljima nikada nije ispričala za ovaj događaj, za koji smatra da je od nje napravio promiskuitetniju osobu u budućnosti.

"Bila sam mnogo znatiželjnija po pitanju seksa od svojih vršnjaka", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana