Snežana Prorok: Kolekcija je prekrasna!

Glas Srpske
Snežana Prorok: Kolekcija je prekrasna!

Novoizabrana mis BiH i Republike Srpske Snežana Prorok aktivno se priprema za predstojeći izbor za najljepšu djevojku svijeta u Kini, a u sklopu priprema već je probala modnu liniju renomirane kuće "Carmen Line" specijalno namijenjenu za njen nastup.

- Kolekcija koju je za mene pripremila ta modna kuća, čiji su vlasnici Plamenko i Zorislava Stojićprekrasna je i jako sam srećna da me upravo ovakva renomirana kuća oblači - istakla je mis BiH u intervjuu koji je dala Srni.

Ona je napomenula da je oduševljena činjenicom da joj lenta najljepše djevojke u BiH omogućava da nosi haljine visoke mode.
- Dobila sam od "Carmen Line" mnogo haljina za svečane večernje prilike, koktel haljine, kao i haljine za dnevne prilike. Osim haljina, vlasnici ove modne kuće obezbijedili su mi obuću i nakit koji idu uz ove haljine te im zahvaljujem za sve - dodala je mis BiH.

Snežana je izrazila nadu da će na takmičenju u Kini ostvariti dobar plasman kako bi građani BiH bili ponosni na nju.

- Očekujem prelijepo druženje sa ostalih 120 djevojaka iz različitih dijelova svijeta. To će za mene biti jedno nezaboravno životno iskustvo, a sama pomisao da će na jednom mjestu biti toliko različitih ljudi i različitih kultura fascinira me - rekla je nova mis BiH koja za sedam dana putuje u Kinu na ovo veliko takmičenje.

Snežana Prorok ima mnogo obaveza koje mora da izvrši prije odlaska na svjetsko takmičenje ljepote.

- Od kada se završio izbor za mis BiH, svakodnevno mi stižu čestitke, a već sam gostovala u emisijama brojnih medijskih kuća. Očekuje me i slikanje za naslovnicu magazina "Maksi" - naglasila je Prorokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana