Šeron Stoun tješi Antonija Banderasa

Agencije
Šeron Stoun tješi Antonija Banderasa

Holivudski glumac Antonio Banderas, koji se poslije 18 godina razveo od Melani Grifit, navodno je utjehu pronašao u još jednoj holivudskoj zvijezdi, fatalnoj Šeron Stoun. Kako američki mediji navode, između Šeron i Antonija je uvijek postojalo "ono nešto", a sada su bliskiji nego ikad ranije.

- Oni su godinama veliki prijatelji i oduvijek su otvoreno koketirali. Za sada je sve opušteno, a iz poštovanja prema Melani ne žele još da objavljuju svoju vezu. Bez sumnje, hemija među njima postoji. U avgustu idu zajedno na odmor. Oboje su već dva puta bili u braku pa sada samo uživaju - naveli su bliski prijatelji slavne glumice.

Iako je Grifitova ranije rekla da joj ne smeta da oboje krenu dalje u životu, pa i u ljubavi, dobro upućeni izvori tvrde da joj neće biti svejedno kada čuje ko je nova djevojka njenog bivšeg supruga.

Šeron ili žena niskih strasti, kako je zovu zbog izazovne uloge u filmu "Niske strasti", ocijenjena je i kao najinteligentnija glumica na svijetu, a bila je u vezi sa mnogim uticajnim muškarcima. Usvojila je tri sina, izgubila starateljstvo nad jednim, imala je dva spontana pobačaja i moždani udar, a sajentologiju je zamijenila budizmom. Priznanja njenoj ljepoti na neki način ozvaničena su i time što je magazin "People" uvrstio među 50 najljepših žena na svijetu, a "Empire" u 100 najseksepilnijih glumica u istoriji kinematografije.

Rođena je 10. marta 1958. godine u malom industrijskom gradu Midvilu, u američkoj saveznoj državi Pensilvanija kao drugo od četvoro djece fabričkog radnika Džozefa Stouna i opštinskog knjigovođe Doroti. Bila je izuzetno vezana za oca, koji je nekonvencionalnim vaspitanjem odmalena učio da bude svjesna svoje posebnosti ako želi da napravi nešto više u životu. Ona ni po čemu nije bila prosječno dijete. Progovorila je i prohodala veoma rano, u predškolskom periodu sama je naučila da čita i piše i odmalena je pokazivala zanimanje za različite stvari. Priznala je da je oduvijek željela da ostvari glumačku karijeru i da postane nova Merilin Monro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana