Seksepil ruske špijunaže

Glas Srpske
Seksepil ruske špijunaže

Istog dana kada je ruski predsjednik Medvedev odlikovao Anu Čepmen, protjeranu iz SAD pod optužbama za špijunažu, na kioscima u Rusiji pojavilo se najnovije izdanje ruskog "Maksima" u kojem je ona glavna zvijezda.

 Lijepa ruska špijunka ne miruje. Za manje od mjesec stigla je da isprati kosmonaute koji su "sojuzom" otputovali na Međunarodnu svemirsku stanicu, da se zaposli kao savjetnica predsjednika jedne banke, dobijeorden od predsjednika Rusije i slika se za muški časopis "Maksim".
Najseksepilnija ruska špijunka otišla je u Kremlj da primi orden sa još deset kolega koji su sa njom protjerani iz SAD, kada se na trafikama upravo raspakivao najnoviji broj ruskog magazina za muškarce u kojem je ona glavna zvijezda. U "Maksimu" se Ana nije baš razgolitila, ali pozira u izazovnom čipkastom donjem vešu, sa pištoljem kao prava špijunka. Ana ne zaokuplja samo pažnju ruske javnosti, pa je tako prije par mjeseci jedna američka kompanija za produkciju filmova za odrasle saopštila da je ruskoj špijunki ponudila ulogu na filmu. Kako prenose strani mediji, primamljiv ugovor ruskoj špijunki ponudila je produkcijska kuća "Vivid", poznata po porno-filmovima. Objašnjavajući tu odluku, osnivač i kopredsjednik kompanije Stiven Hirš izjavio je da je ona najseksepilnija špijunka posljednjih godina i da je bila omiljena u medijima.

- Mada nije imala mnogo uspjeha kao špijunka, mislimo da bi mogla da bude odlična glumica u jednom od naših idućih filmova - rekao je Hirš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana