Sari Džesiki vjetar podigao haljinu

Glas Srpske
Sari Džesiki vjetar podigao haljinu

Popularne glumice iz "Seksa i grada" zavladale su crvenim tepihom u Njujorku. Na svečanoj premijeri drugog nastavka filma, u glamuroznoj Valentinovoj haljini isticala se Sara Džesika Parker. Iako su je godine sustigle, glumica Sara Džesika Parker sve je prisutne oborila s nogu.

Kao što i priliči glavnoj zvijezdi večeri, Sara je na crvenom tepihu zasjala u glamuroznoj haljini popularnog Valentina.
Osim što se isticala upadljivom, žutom bojom, haljina je bila i više nego lepršava. Kako je donji dio haljine bio podijeljen na "repove", oni su se neprestano dizali jer je vjetar te večeri nemilice duvao.
Iako se Sara svim snagama trudila da obuzda nestašnu haljinu, u jednom trenutku vjetar je podigao i otkrio zadnjicu slavne glumice.
Sara je na crveni tepih stigla u pratnji supruga Metjua Broderika, od kojeg se nije odvajala. Iako je te večeri izgledala besprijekorno, budnom oku fotografa nisu promakle "obješene" ruke i izborano lice glumice. Kao i obično Sara Džesika je na nogama imala vrtoglavo visoke potpetice koje su istakle debele vene na njenim nogama. Čini se da je dugogodišnje nošenje popularnih "manolica" učinilo svoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana