Sandru Bulok mrze u Holivudu

Glas Srpske
Sandru Bulok mrze u Holivudu

Holivudsku glumicu Sandru Bulok mrze neke od njenih koleginica. Prvo je nije podnosila Džulija Roberts, a sada i Dženifer Aniston, kojoj pogled na Sandru izaziva mučninu.

Kako je izbrbljao izvor za američki tabloid "National Enqurier", Dženifer Aniston mrzi Sandru Bulok, kako njen privatni život tako i njenu uspješnu karijeru.
Posebno joj je bolna tačka što je Sandra Bulok poslije razvoda postala još snažnija i popularnija, dok je njen privatni život poslije rastanka od Breda Pita potpuno zasjenio njenu karijeru.
- Od Sandre mi je zlo. Ima sjajnu karijeru i predivnu bebu - sve što ja želim. Mrzim je - navodno je izjavila Dženifer.
Prije nekoliko mjeseci sličan trač kružio je i za Džuliju Roberts, koja sebi prije svega nije mogla da oprosti odbijanje uloge u filmu "Priča o prvaku", koji je Sandri na kraju donio "Oskara".
Sandrin skok među superzvijezde natjerao je Džuliju da preispita svoju karijeru i shvati da je svoj status uzimala zdravo za gotovo.
Pored svega toga, Sandra je sa tek usvojenim sinom osvanula na naslovnici časopisa "People" baš u broju u kojem je Džulija proglašena najljepšom ženom na svijetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana