Rikelme pokušao da preotme djevojku saigraču

Glas Srpske
Rikelme pokušao da preotme djevojku saigraču

U svlačionicu Boka Juniorsa kao da je pala bomba, trener Abel Alves dao je ostavku, atmosfera među igračima je užarena, a navodno je čak došlo i do fizičkog obračuna najboljeg strijelca u istoriji kluba Martina Palerma te kapitena Huana Romana Rikelmea.

Kao da sve to nije dovoljno, u javnost je procurila i informacija koja se brzinom munje proširila internetom i kreirala novi fudbalski seks-skandal. Krivac za aferu je opet bivši igrač Barselone i Viljareala, Rikelme, koji je iz Evrope, čini se, donio loše navike. Bez pardona je, u stilu Džona Terija, pokušao da otme djevojku svom saigraču Pablu Muču s kojim dijeli svlačionicu.

U središtu skandala se, "ni kriva ni dužna", našla Luli Fernandez, argentinski model i hostesa, kojoj se Rikelme nabacivao porukama iako je znao da hoda s njegovim saigračem. Sve je izašlo u javnost poslije dopisivanja dvojice argentinskih novinara na društvenom sajtu "Tviter" i glasine su stigle do Lulinog momka Pabla Muča, koji je od uprave Boka Juniorsa odmah zatražio sankcije za kapitena ekipe.

Vodstvo kluba se oglušilo na njegove zahtjeve, baš kao što se i prelijepa Argentinka oglušila na Rikelmeova "upucavanja" zbog kojih je upala u probleme. No, tu sigurno nije kraj ove priče, pogotovo ako se sjetimo riječi Karlosa Teveza nakon što je u Engleskoj izbio seks-skandal u čijem je središtu bio Džon Teri.

Napadač Mančester Sitija, koji je odrastao u jednom od najgorih kvartova Buenos Ajresa, poručio je Teriju:

- Da si to napravio u mom naselju, bio bi mrtav - rekao je svojevremeno Tevez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana