Razvodi se Kristina Agilera

Glas Srpske
Razvodi se Kristina Agilera

Kristina Agilera razvodi se od supruga Džordana Bretmena, a sada su u javnost počeli da izlaze sočni detalji o njihovom braku. Tako strani mediji donose vijesti o tome kako je pjevačica imala otvoreni brak te se tako mogla viđati s drugim ženama. Jedna anonimna djevojka izjavila je da se pjevačica preko svog tjelohranitelja pokušala spojiti s njom. Kristina je navodno poslala tjelohranitelja da priđe djevojci te je pita da li bi se "družila" sa njom.

Tjelohranitelj mi je rekao da je u njihovom braku normalno da Kristina dovodi djevojke kući, a Džordan sa tim nema problema. Srela sam je u gej klubu u kojem mi je rekla da se voli igrati sa djevojkama, izjavila je nepoznata djevojka, koja je druženje sa slavnom pjevačicom odbila. Svoje odbijanje objasnila je činjenicom da joj je sve to bilo pomalo čudno. Sa sigurnošću je tvrdila da je pjevačica tražila nekog koga bi dovela kući, a pretpostavila je da je do razvoda došlo zbog Džordanove ljubomore.

Braku nije pomoglo ni romantično putovanje u Italiju, kojim je Kristina ljetos iznenadila Džordana. Američki mediji već neko vrijeme naveliko nagađaju o tome šta je dovelo do razlaza, a jedan od tračeva je bio da je između pjevačice i producenta konačno puklo nakon što se Kristina vratila s "divljeg" vikenda iz Meksika, gdje je sa Nikol Riči slavila njeno skoro vjenčanje s dugogodišnjim partnerom Džoelom Medenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana