Razvide se i Nives Celzijus i Dino Drpić

Story.hr
Razvide se i Nives Celzijus i Dino Drpić

Bivši fudbaler već se iselio iz njihovog doma u zagrebačkim Šestinama i privremeno boravi kod svojih roditelja.

Nives Celzijus (32) i Dino Drpić (32) se razvode poslije devet godina braka.

Hrvatska starleta je sama potvrdila da je došao kraj braku "Istina je, razvodimo se.  I pored neizmjerne želje, truda i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspjeli da spasemo naš brak. Tužna sam i ne želim više govoriti o toj temi. Voljela bih da možemo da izbjegnemo medijsku pompu. Vjerujem da ćemo Dino i ja sve riješiti mirnim putem", zaključila je Nives i dodala da će Dino u njoj uvijek imati velikog prijatelja.

Bivši fudbaler već se iselio iz njihovog doma u zagrebačkim Šestinama i privremeno boravi kod svojih roditelja. Par je u braku bio devet godina, a zajedno imaju dvoje djece, sina Leonea (8) i ćereka  Taishu (6).

Podsetimo, ovo je drugi razvod poznatih u Hrvatskoj, prije desetak dana hrvatski pjevač Vlado Kalember i njegova supruga volončelista Ana Rucner su odlučili da se razvodu. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcioniše su istinita jer su Ana i Vlado službeno pokrenuli brakorazvodnu parnicu u Zagrebu. Poznati par se sporazumno razvodi i dogovorili su se još prije nekoliko nedjelja da će njihov sin Darian i živjeti sa majkom, dok će Vlado plaćati alimentaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana