Princ Hari i Kresida raskinuli

Agencije

Vijest da je britanski princ Hari raskinuo dvogodišnju vezu sa manekenkom Kresidom Bonas šokirala je javnost.

Raskid je mnoge iznenadio pošto se pričalo o skorašnjoj vjeridbi pa čak i pritiscima iz palate da se što prije vjenčaju. Međutim, Kresida nije mogla da se nosi sa svim pritiscima koje sa sobom nosi titula djevojke princa. Ona želi da bude slobodna djevojka, ali to u posljednje vrijeme više nije mogla da bude. Previše pažnje bilo je usmjereno  prema njoj kao budućoj ženi princa Harija.

Na početku veze su baš zbog tih razloga krili svoju ljubav. Ali, vremenom nisu mogli da izbjegnu radoznale poglede i naslovne strane tabloida. Mladi par nije izdržao veliku medijsku pažnju, mada neki izvori tvrde da još uvijek postoji šansa da se pomire.

Nekoliko puta je spominjano i da se djevojka princa Harija ne dopada njegovom ocu Čarlsu. I dok jedni tvrde da se par rastao sporazumno, drugi kažu da Hari smatra da je Kresida prezahtjevna i da je zbog toga odlučio da je napusti.

Prijatelji bliski paru potvrdili da je došlo do raskida i da su Kresida i Hari odlučili da nastave dalje kao prijatelji. Princ je nedavno planirao da je zaprosi, ali kako prenose strani mediji, ipak je odlučio da dvadesetpetogodišnja Kresida nije za njega. Ona je prošlog mjeseca zajedno sa Harijem prisustvovala svom prvom službenom događaju, a možda je baš taj detalj uticao na raskid mladog para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana