Praznik mode i svjetskih modnih brendova

M. P.
Praznik mode i svjetskih modnih brendova

Modna manifestacija "Fashion day 2010" biće održana večeras u Banskom dvoru Kulturnom centru u pet revijskih programa, od 16 do 20 časova, u organizaciji Udruženja manekena i dizajnera Republike Srpske.

Kako je istakla direktor Udruženja Nataša Gajić, svi poklonici mode moći će da uživaju u bogatom programu koji su pripremili, kao i da se upoznaju sa novim kolekcijama vodećih svjetskih modnih brendova.

- Definitivno će svako moći da pronađe nešto za sebe, jer će se predstaviti brendovi koji obuhvataju kako odjeću tako i obuću, nakit i modne dodatke. Biće tu i kolekcija za djecu koja obiluje šarenim detaljima, a naročito ćemo obradovati buduće mladence predstavljanjem novih vjenčanica i svečanih odijela - rekla je Gajićeva.

Tako će, između ostalih, publici predstaviti svoje nove kolekcije salon vjenčanica "Fortuna", butik "Roma", "Jelena šop", "Nicola's", "Studio Hera", "Iana", "Sportina group", "City time ", "Exclusive fashion butique", "Euro line", "Springfield" mladi dizajner Kosta Miljković iz Banjaluke, te gost iz Hrvatske dizajner Zoran Mrvoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana