Poznati mrze društvene mreže

Agencije
Poznati mrze društvene mreže

Virus zvani društvene mreže nije zarazio sve poznate ličnosti. Popularni selfiji, koji su preplavili profile poznatih na "Instagramu" ili "Fejsbuku", ipak nemaju kod svih potpunu dominaciju.

Najbolji dokaz za to su Džordž Kluni, Anđelina Džoli ili Dženifer Aniston o čijim životima nikada nećemo ništa saznati na društvenim mrežama, jer ih ignorišu.

Holivudska zvijezda Džordž Kluni poznat je kao jedan on najvećih protivnika društvenih mreža, te je nedavno u "Esquire" magazinu sve bogate i slavne osobe koje imaju "Tviter" nazvao budalama, a poslužio se i vrlo slikovitim opisima šta bi sve radije radio nego imao profil na "Fejsbuku".

Glumica Kristen Stjuart, iako ima profil na "Tviteru", društvene mreže smatra pravom nevoljom.

- Često mi se dešavalo da izađem sa prijateljima u provod kako bih se opustila, a neko ko sjedi pored mene odmah objavi fotografiju gdje sam. Kad to vide paparaci odmah se pojave i tu je provodu kraj - rekla je glumica.

Glumice Anđelina Džoli i Dženifer Aniston dijele nezainteresovanost prema tehnologiji. Džolijeva je priznala da ne zna ni uključiti kompjuter, a Anistonova da se divi ljudima koji se razumiju u tehnologiju.

Top model Kejt Mos nikako ne voli kamere i fotografije u slobodno vrijeme. O postojanju mnogobrojnih društvenih mreža kaže da su one doprinijele tome da više ne postoje granice privatnosti i ljudi se previše eksponiraju, ali istovremeno narušavaju i tuđu privatnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana