Paparaci ulovili Batlera i srpsku manekenku

Glas Srpske
Paparaci ulovili Batlera i srpsku manekenku

Iako su se zajedno pojavljivali u javnosti, do sada se smatralo da "nema mnogo istine" u izjavi srpske manekenke Martine Rajić da je u vezi sa glumcem Džerardom Batlerom, koji je u Beograd došao na snimanje filma "Koriolan". Fotografije objavljene na internet portalima dokazale su suprotno - paparaci su snimili par kako razmjenjuje nježnosti.

Martina Rajić, zvijezda spota "Fejs" Milana Stankovića,  svojevremeno je izjavila da je u vezi sa slavnim glumcem, ali da je prerano da priča o "zajedničkoj budućnosti".
- Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu više da kažem o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu da kažem da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan - rekla je tada manekenka i dodala da "po prirodi nije ljubomorna", kao i da ne bi raskinula sa Batlerom ako bi je "prevario".
- Očekujem da ima veze za jednu noć. To mi sigurno ne bi smetalo. Šta će biti sa nama kada ode ne znam, sada je dobro, viđamo se svakodnevno, čujemo se stalno kada nije zauzet snimanjem - kaže Rajićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana