Pamela u crnogorskoj sapunici

Glas Srpske
Pamela u crnogorskoj sapunici

Atraktivne lokacije i luksuzni hoteli u Budvi i njenoj okolini biće mjesto dešavanja romantičnih i strasnih zapleta, nove "morske sapunice", u kojoj bi jedna od uloga mogla biti povjerena i američkoj glumici Pameli Anderson.

Program menadžer crnogorske RTV "Atlas" Meliha Ramusović rekla je da bi Pamela Anderson trebalo da dobije ulogu sličnoj ulozi koja je proslavila, u seriji "Čuvari plaže".
Ovoga puta trebalo bi da "zauzme mjesto" Dejvida Haselhofa i bude instruktorka tima spasilaca.
Poslije velikog regionalnog uspjeha sapunice "Dolina sunca", hrvatska producentska kuća "Ring multimedija" u saradnji sa RTV "Atlas" i opštinom Budva najavljuje i prvu "morsku sapunicu" u regionu.
Na inicijativu podgoričke televizije, direktor "Ring multimedija" Robert Tomljenović, menadžment budvanske opštine i bord direktora "Atlas" televizije načelno su se dogovorili o koprodukciji buduće igrane serije.


- Koprodukcija projekta biće ponuđena i svim vodećim medijskim kućama iz regiona, kao i jednoj velikoj ruskoj producentskoj i distribucijskoj kući, koja planira ulazak na ovo tržište - kaže Ramusovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana