Ova djevojka je uspjela da ukroti Balotelija

Agencije
Ova djevojka je uspjela da ukroti Balotelija

Vjerovali ili ne, Baloteli je zaprosio svoju djevojku Fani Neguešu, a ona je zauzrvrat iskazala ljubav tako što je istetovirala njegovo ime na ruci.

Iako su vjereni samo nedjelju dana belgijski model Fani je istetovirala stihove posvećene vjereniku Mariju Baloteliju na unutrašnjoj strani lijevog bicepsa.

Par se vjerio pred sam početak Svjetskog prvenstva u fudbalu kada je dvadesettrogodišnji fudbaler zatražio njenu ruku.

"Večeras sam rekla najvažnije ’Da’ u životu", napisala je ona na Instagramu.

Fani je najveća podrška reprezentacije Italije pa je tako na meču protiv Britanije donijela sreću svom vjereniku sa tribina, te su pobijedili 2:1.

Inače, par je zajedno od 2012. godine, a nakon prvih sedam mjeseci veze Fani je ostavila napadača reprezentacije Italije kada se „našalio" da ako Real Madrid pobjedi svi igrači mogu da spavaju s njom.

"Ako se Real Madrid vrati u Ligu šampiona, dozvoliću mojoj djevojci da spava sa njima", navele su citat španske novine „As and Marca".

Prije svega toga on je govorio da se "nikada nije osećao tako opušteno u prisustvu jedne žene", kao i da bi "mogao čitav život da provede s njom".

Prije veze sa Fani Baloteli je bio u vezi sa Rafaelom Fiko koja je rodila njegovo dijete, djevojčicu Piu. Za čitavu ovu priču vezuju se skandali pošto Mario nije htio da je prizna. Ni rezultat DNK testa nije motivisao fudbalera da bude bolji otac, pa se tako njegova bivša žali da ćerku uopšte ne viđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana