Otpustili su me jer sam bila previše debela za njih

Agencije
Otpustili su me jer sam bila previše debela za njih

Manekenka Krisi Tejgen trenutno je jedna od najtraženijih modela na svijetu, ali izgleda da nije oduvijek bila tako popularna...

Krisi je za magazin "DuJour" otkrila kako je jednom, kada je bila dosta mlađa, bila otpuštena sa snimanja modnog editorijala za lanac ulične mode "Forever 21" jer je prema njihovim standardima bila previše debela.

"Na snimanju fotografija za "Forever 21" pozvali su me iz moje agencije i rekli mi da moram da napustim set jer su se iz ove modne kuće žalili da sam previše debela", požalila se supruga pevača Džona Ledženda.

Mankeknka koja danas pozira za najslavnije magazine kao što su Sports ilustrejted, Vog, Eskvajer, Glamur, poslala je poruku ovoj robnoj marki: "I mrzim "Forever 21"! Mnogo vas mrzim. Iskreno, najgori ste", nije krila svoju ljutnju Krisi.

Krisi je poznati gurman i nikada nije krila da obožava da kuva i izbjegava drastične dijete karakteristične za manekenke.

Pa iako je jedna od najpoznatijih modela današnjice, Krisi je jednom prilikom otkrila kako manekenstvo ne smatra ozbiljnim poslom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana