Otkrivene nove Bekamove ljubavnice

Glas Srpske
Otkrivene nove Bekamove ljubavnice

Fudbaler Dejvid Bekam, koji je ranije supruzi Viktoriji i cijeloj javnosti priznao aferu sa sekretaricom, opet je tema tračeva. Australijski časopis "Famous" objavio je da Bekam nije vjeran svojoj Viktoriji i otkrivene su čak tri nove ljubavnice poznatog fudbalera.

Bekam je poslije priznanja da je Viktoriju varao sa bivšom sekretaricom Rebekom Los, molio suprugu da mu oprosti i zakleo joj se na vjernost.
U medijima su se poslije toga pojavljivale mnogobrojne djevojke koje su tvrdile da su mu bile ljubavnice.
Jedna od njih je bila i plavokosa Šveđanka Frida Karlson, koja je tvrdila da je upoznala Dejvida u Bazelu. Frida objašnjava da je Dejvidu odmah zapela za oko i da su brzo poslije upoznavanja počeli da se strastveno ljube.
Poslije nje, novinari "News Of The World" objavili su da je Dejvid slao SMS poruke eksplicitnog sadržaja španskoj manekenki i glumici Ester Kanadas.
Bekam je sve optužbe odbacivao, a Viki je suprugu davala podršku.

Ipak, priče o njegovoj nevjeri opet su postale vruća tema, a posebno u Australiji. Junsko izdanje časopisa "Famous Magazine" na naslovnici bombastično najavljuje otkrivanje novih Bekamovih ljubavnica. U tekstu je najavljeno razotkrivanje Dejvida Bekama. Redakcija časopisa tvrdi da imaju dokaze o njegovoj nevjeri i da postoje tri djevojke sa kojima je David bio u vezi posljednje tri godine. Njihov identitet drži se u tajnosti. Ni Dejvid ni Viktorija još se nisu oglasili povodom tih priča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana