Osnivač Telegrama nekad i sad: Transformacija koja šokira internet! (VIDEO)

GS
Osnivač Telegrama nekad i sad: Transformacija koja šokira internet! (VIDEO)

Pavel Durov, osnivač i izvršni direktor Telegrama, nedavno se našao u centru pažnje, ne samo zbog hapšenja u Francuskoj, već i zbog značajne promjene izgleda.

Ova dramatična transformacija, naglašena fotografijama prije i poslije koje kruže internetom, dovela je do široko rasprostranjenih spekulacija o plastičnim operacijama.

Bura je počela virusnom objavom u kojoj se porede fotografije Pavela Durova od prije nekoliko godina i sada.

Slike otkrivaju ogromnu promjenu: Durov sada ima punu kosu i primjetno izvajanu građu, što je drugačije od njegovog prethodnog izgleda. Ova transformacija je izazvala intenzivnu diskusiju na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža primjetili su i da mu je drugačiji oblik lica. Na popularnim nalozima počele su munjevito da se šire njegove fotografije, sa komentarima poput „Pavel Durov prije transplantacije kose i plastične operacije”, kao i „Durov prije 15 milijardi i poslije”.

„Prije i poslije 15 milijardi“

Drastična promjena Durova nije samo podstakla spekulacije o plastičnoj hirurgiji, već je intenzivirala glasine o njegovom ličnom životu.

Kontrast između njegovog starog i novog izgleda naveo je mnoge da se zapitaju da li je njegovo bogatstvo igralo ulogu u njegovoj transformaciji. Objava je brzo postala virusna, izazvavši nalet reakcija. Jedan korisnik je prokomentarisao:

- Ovo samo pokazuje da nismo ružni, mi smo samo siromašni“, dok je drugi primjetio: „Jezivo šta plastična hirurgija može učiniti nečijem licu“. Drugi su se javili sa komentarima poput: „Da imam njegove milijarde, uradio bih iste stvari da poboljšam svoj izgled“ i „Izgledaće lijepo u zatvoru. Dobro potrošen novac.“

Hapšenje u Francuskoj

Durov se početkom septembra oglasio prvi put u javnosti, nakon što je nedavno bio uhapšen i proveo četiri dana iza rešetaka u Parizu.

– Policija me je prošlog mjeseca četiri dana ispitivala po dolasku u Pariz. Smatrali su me odgovornim zbog toga što drugi koriste ilegalno Telegram, a zbog toga što francuske vlasti nisu dobile zvaničan odgovor na upite poslate Telegramu – naveo je Pavel Durov između ostalog u poruci na svojoj društvenoj mreži, prenosi Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana