Oksana mislila da će je Mel ubiti

Glas Srpske
Oksana mislila da će je Mel ubiti

Bivša djevojka glumca Mela Gibsona, Oksana Grigorijeva rekla je da je strepjela za sopstveni život i život njihove kćerke tokom svađe početkom godine, pošto je glumac, kako ona tvrdi, bio naoružan. Pjevačica koja je rođena u Rusiji, a živi u SAD, prvi put javno je ispričala da je Gibson, tokom svađe u januaru, udarao i davio, te da je tada kod sebe imao pištolj.


- Strepjela sam za sopstveni život i za život moje kćerke. Mislila sam da će me ubiti - izjavila je Grigorijeva.
Oksana je kazala i da audio-zapise njihove svađe nije objavila ona, ali nije rekla ni kako su snimci Gibsonovih rasističkih i uvredljivih komentara na njen račun dospjeli u javnost, piše Mondo.
- Nisam ga odmah prijavila policiji jer nisam željela da ga ponizim, ali kada je nastavio sa nasiljem i prijetnjama, morala sam. Neću mu dozvoliti da mi uzme kćerku. Hrabro stojim pred nasilnikom koji je veoma bogat i slavan - rekla je Oksana u intervjuu magazinu "Pipl".

Podsjećamo da je snimak telefonskog razgovora Oksane Grigorijeve i Mela Gibsona dospio na internet, a na snimku je obilje psovki i prijetnji poznatog glumca.

Oksana je u razgovoru rekla da se plaši za život svoje ćerke.

- Jesi li zaboravio da si nas zamalo ubio, kakav čovek udara ženu koja drži dijete i razbija joj zube? - jedna je od rečenica koje je Oksana uspjela da izgovori u ukupno osam minuta Melovog urlanja.

Protiv Gibsona će biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici, pošto je ovim snimcima otkriveno da je tukao Oksanu u februaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana