Odvažnije kreacije Viktorije Bekam

Glas Srpske
Odvažnije kreacije Viktorije Bekam

Petu kolekciju nekadašnje “spajs-djevojke” Viktorije Bekam javnost je mogla da vidi na sedmici mode u Njujorku. Iskoračivši stidljivo iz bezbjednog “okruženja” male crne haljine i uske suknje, dizajnerka je za modele jednostavnog kroja odabrala nježne boje, a specijalno iznenađenje bile su naočare sa šljokicama.

Modna kolekcija za proljeće 2011. godine Viktorije Bekam održana je u nedjelju u Njujorku, a modne kreacije su odisale ženstvenošću.

Višestruko talentovana dizajnerka otkrila je kako su neki modeli “zahtijevali” od nje da izađe iz svoje “bezbjedne zone”, a to podrazumijeva da se za trenutak stave po strani mala crna haljina i uska suknja.

U modne vode Viktorija je uplovila još 2004. godine i može se reći da se do danas vrlo uspješno snalazi. Nedavno je nominovana za britansku modnu nagradu, u kategoriji “Najbolji dizajnerski brend”.

Modnom pistom u Njjujorku prošetale su manekenke u lepršavim haljinama uglavnom nježnih boja, a ljubitelje mode prefinjenog ukusa posebno su obradovale kreacije u boji bakra.

Viktorija Bekam ni ovog puta nije zaboravila da nas iznenadi interesantnim izborom neobičnih, ali glamuroznih modnih detaljima. 

Naočare sa šljokicama, koje je predstavila nekadašnja “spajs-devojka”, definitivno će biti “in” sljedećeg proljeća.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana