Od trača do istine: Vjenčanje Anabele i Mladena na jesen

Glas Srpske
Od trača do istine: Vjenčanje Anabele i Mladena na jesen

Pjevačica Anabela Đogani i maneken Mladen Radulović namjeravaju da svoju vezu, započetu u rijalitiju "Veliki brat", za koji mjesec krunišu brakom, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

- Svadba će biti u septembru ili oktobru. Ne planiramo da od toga pravimo halabuku, biće to skromno venčanje i trudićemo se da ga sakrijemo od javnosti, da niko osim naših prijatelja i porodice ne sazna kada će tačno biti - otkrio je Mladen na televiziji "DM sat" tokom snimanja emisije "Maksimalno opušteno" Stevice Nikolića, u kojoj je gostovao sa svojom dragom.

Njihova ljubavna priča tako će dobiti najljepši mogući epilog, a njihovi bliski prijatelji naglašavaju da bivša supruga Gagija Đoganija s nestrpljenjem iščekuje svečani trenutak i da želi da se on desi na nekom romantičnom, ali skromnom mjestu.

Inače, zaljubljeni golupčići su završili duetsku pjesmu, koju će publika premijerno moći da čuje tek kad budu snimili i spot. Ali, sigurno prije ljeta. Jer drugačije ne bi išlo, pošto su je najavljivali kao veliki ljetni hit. A jesen je, ipak, rezervisana za vjenčanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana