Od tra­ča do is­ti­ne: Vesna Zmijanac pje­va­la Velji Iliću na uv­ce

Glas Srpske
Od tra­ča do is­ti­ne: Vesna Zmijanac pje­va­la Velji Iliću na uv­ce

Po­zna­ta srpska folk pje­va­či­ca i ne­ka­dašnji seks sim­bol Ve­sna Zmi­ja­nac pje­va­la je na pro­sla­vi ko­ju je, li­der No­ve Srbi­je Velja Ilić, or­ga­ni­zo­vao za svo­je par­tij­ske dru­go­ve u Aran­đe­lov­cu.

Ka­ko su pre­ni­je­li po­je­di­ni me­di­ji u Srbi­ji, na is­tom do­ga­đa­ju je nas­tu­pi­la i mla­đa­na Ka­ja Duvnjak, a ba­kšiš je, što se i da­lo oče­ki­va­ti, sti­zao sa svih stra­na, ta­ko da su pje­va­či­ce do­bro na­pu­ni­le svo­je "ka­si­ce pra­si­ce".

Ne­ki od me­di­ja pod­sje­ća­ju da je pri­je ne­ko­li­ko ne­djelja Ve­sna Zmi­ja­nac izja­vi­la da bi ra­do pje­va­la za Ili­ća ako joj ri­je­ši pro­ble­me ko­je ima s vo­dom na njenom imanju na pla­ni­ni Bu­kulji. Iz­gle­da da je Velja pri­te­kao u po­moć. Za­slu­žio je da mu pje­va na uv­ce. Po­šte­no, ne­ma šta, ko­men­ta­ri­šu po­je­di­ni me­di­ji Ve­snin nas­tup na po­me­nu­toj pro­sla­vi.

Ka­da je o ovoj pje­va­či­ci ri­ječ, ona se na­kon vi­še­go­dišnje pa­uze vra­ti­la pje­smi, i to za po­če­tak nas­tu­pa­ju­ći u res­to­ra­nu ko­ji drži njena ko­le­gi­ni­ca Zo­ri­ca Mar­ko­vić u Ja­jin­ci­ma.

- Ve­sna ni­gde ni­je pe­va­la 15 go­di­na i ja­ko mi je dra­go što je pris­ta­la da pe­va baš kod me­ne - izja­vi­la je ne­da­vno Zo­ri­ca Mar­ko­vić, vi­dno za­do­voljna što ima je­dnu ta­kvu pje­va­či­cu u svom res­to­ra­nu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana