Od trača do istine: Tanja Savić priželjkuje sina

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanja Savić priželjkuje sina

Dvadesetpetogodišnja folk pjevačica Tanja Savić, koja je u petom mjesecu trudnoće, nedavno se vjerila sa svojim partnerom, australijskim biznismenom srpskog porijekla, tridesetogodišnjim Dušanom Jovančevićem.

Uprkos vjeridbi, zaljubljeni partneri nisu odredili datum vjenčanja, jer žele da sačekaju trenutak kada će na svijet doći njihova prva prinova, čiji pol još ne znaju.

- Iako sam po prirodi veoma radoznala, još nisam saznala da li ću roditi dečaka ili devojčicu, budući da to doktor još ne može da utvrdi, jer je beba nezgodno okrenuta. Moram priznati da priželjkujem sina, ali najvažnije mi je da sve protekne kako treba i da je beba zdrava - izjavila je popularna pjevačica.

Pošto je nedavno ušla u peti mjesec trudnoće, Tanja je kazala kako bi trebalo da se porodi u decembru, neposredno pred Novu godinu.

Blažena trudnica planira da uskoro sa svojim vjerenikom otputuje u Australiju, gdje će poslije porođaja upriličiti građansko vjenčanje, a kada se sljedeće godine vrati u Srbiju, svom dragom će se na vječnu ljubav obećati i na crkvenoj ceremoniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana