Od trača do istine: Tanja Savić odlučila da se uda

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanja Savić odlučila da se uda

Folk pjevačica Tanja Savić odlučila je da konačno kaže sudbonosno "da" svom vjereniku, australijskom biznismenu Dušanu Jovančeviću.

Naime, iako se vjerila prije nepuna dva mjeseca, "Grandova" zvijezda već uveliko planira veliko svadbeno slavlje sa svojim izabranikom, prenose mediji u Srbiji.

- Dušan i Tanja uživaju u ljubavi, iako njihova veza funkcioniše na daljinu. On zbog nje odlaže poslovne obaveze jer ne može dugo da izdrži kada su razdvojeni. Nakon što su se verili, u strogoj tajnosti su držali planove za venčanje. Ali, poslednjih dana su u euforiji gde će i kako će napraviti veselje, a po planovima, to će biti u septembru - rekao je izvor blizak pjevačici koji je želio da ostane anoniman.

Savićeva je, inače, i svoju vjeridbu krila od javnosti, ali je ipak otvoreno potvrdila medijske priče.

- Tačno je! Udajem se za Dušana. Veoma sam srećna zbog toga i jedva čekam naše venčanje. Sigurno je da će venčanje biti u Srbiji, a dogovaramo se da svadbu napravimo i u Australiji. Uskoro ću biti udata žena - rekla je vidno raspoložena pjevačica, koja sa ponosom nosi i pokazuje vjerenički prsten od bijelog zlata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana