Od trača do istine: Sunčica Travica slikala samu sebe

Glas Srpske
Od trača do istine: Sunčica Travica slikala samu sebe

Manekenka Sunčica Travica, djevojka tenisera Viktora Troickog, stigla je na naslovne stranice mnogih tabloida zbog slika koje su nastale prije pet ili šest godina. Na njima Sunčica sama sebi pozira pred ogledalom u donjem vešu, a snimke je napravila mobilnim telefonom.

Lijepa Sunčica se slikala još kao tinejdžerka, kada je željela da ostvari karijeru manekenke za donji veš, pa je pred ogledalom "vježbala" slikajući se u provokativnim pozama pred ogledalom.

- Nikada nigde ne postavljam fotografije iz privatne arhive, pa tako niko nije mogao da ih skine. Postojale su takve slike gde fotografišem samu sebe, ali pre pet-šest godina i ne znam zašto neko ima potrebu da opet pokreće ovu priču. Ne radim revije i ne znam da li bih se javno slikala u donjem vešu. Možda i bih, ali sve zavisi od ponude - rekla je Sunčica.

Mediji otkrivaju da je provokativne fotografije iz tinejdžerskih dana manekenka iz Rume ubacila u svoj kompjuter, a procurile su u javnost kada je pozvala servisera da joj popravi računar. Tada su se ove slike pojavile na internetu i "raširile" velikom brzinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana