Od trača do istine: Slavica Ćukteraš i Tanja Savić na sudu

Glas Srpske
Od trača do istine: Slavica Ćukteraš i Tanja Savić na sudu

Svađa mladih folk zvijezda Slavice Ćukteraš i Tanje Savić po svemu sudeći dobiće sudski epilog. Naime, Tanjina izjava u jednom beogradskom tabloidu da bi stanje njene bivše drugarice i koleginice "najbolje objasnio psiholog", bila je kap koja je prelila čašu, pa je Slavica odlučila da pravdu potraži na sudu.

Kako javljaju pojedini mediji, ona se već konsultovala sa advokatom oko podnošenja tužbe i od koleginice će tražiti 3.000.000 dinara za pretrpljeni duševni bol i klevetu.

Prijatelji popularne pjevačice ističu da Slavici nije stalo do novca, već do pravde i dobijene pare pokloniće u humanitarne svrhe. S druge strane Tanja se nije previše uzbudila zbog najava da bi mogla da završi na sudu.

- Ne želim ništa više da komentarišem, samo ću da dodam da nikoga nisam prva napala i da bi bilo logično da ja budem tužitelj, a ne tužena - kratko je rekla Tanja za medije.

Dvije nekada bliske prijateljice i koleginice, da podsjetimo, posvađale su se i ne razgovaraju pune četiri godine. O razlozima sukoba nikada javno nisu govorile, a Tanja je nedavno rekla da nema namjeru da se ikada pomiri sa bivšom prijateljicom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana